Review in New York Times van Storefront tentoonstelling
In de zomer van 2015 maakte ik samen met Daan Roggeveen de tentoonstelling Facing East: Chinese Urbanism in Africa voor de Storefront Gallery in New York. De New York Times besteedde er aandacht aan.


Uncube Magazine over ‘Facing East’
Een review van de tentoonstelling die ik met Daan Roggeveen maakte voor Storefront in Uncube Magazine.


VPRO’s Bureau Buitenland over nieuwe president China
Op 14 oktober 2012 sprak ik met Harm Ede Botje in Bureau Buitenland over de aanstaande machtswisseling in Peking en de harde politieke strijd achter de schermen die er aan vooraf ging.


De Telegraaf over Flevoland-SEZ
Op 6 juni 2012 plaatste de Telegraaf een uitgebreid interview met mij en Daan Roggeveen over ons plan om te leren van China’s economische opmars door het uitroepen van een Speciale Economische Zone in de provincie Flevoland.
Bouwen à la China – De Telegraaf, 6 juni 2012 (PDF)


Te gast in Brands met Boeken
Op 27 april 2012 was ik te gast in Brands met Boeken. Wim Brands sprak met me over ons boek “De Stad Die Naar Meneer Sun Verhuisde” en over de lessen die Nederland kan trekken uit China’s razendsnelle urbanisatie. Luister het interview.


Bureau Buitenland over Chinese bloggers
Op 15 januari 2012 sprak ik in het Radio 1-programma Villa VPRO over Chinese bloggers en hun toenemende invloed in de eenpartijstaat.

 


Op BNR Newsradio
Paul van Liempt had op 11 april 2012 een gesprek met mij en Daan Roggeveen over ons plan om Flevoland te veranderen in een miljoenenstad naar Chinees model. Luister het fragment hieronder terug.

 


VRT Radio: Interne Keuken
Op zaterdag 21 april 2012 was ik te gast in het Vlaamse radioprogramma Interne Keuken, waar hij onder meer sprak over de Chinese bouwwoede. Luister het interview hieronder terug.


In de Global Times
Op 8 maart 2011 interviewde de Chinese krant Global Times Daan Roggeveen en mij over onze visie op de ontwikkeling van Chinese megasteden en het belang van de ‘softe’ kant.
East or West, soft is best – Global Times (PDF)